Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du ska inte veta något.


Du sover i tron om min lycka

du kan inte se någonting
det är länge sedan du gick och la dig
men ibland är väggarna mellan rummen tunna
så nära att du kan röra vid dem
men innan de faller är jag redan borta
jag vill inte riskera att du vaknar upp
min mardröm ska du inte veta om

fortsätt tro att jag befinner mig i drömmarnas land
jag tänker inte förstöra din nattsömn

och du fortsätter att sova
medans jag är vaken om nätterna




Fri vers av Elin E
Läst 284 gånger
Publicerad 2004-01-02 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E