Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkning av Madonnas "This Used To Be My Playground"


Här lekte jag som liten

Här lekte jag som liten
Här hade jag min barndomsdröm
Här kunde jag få dra mej undan
Så fort jag behövde en
tillflyktsort
Varför tog det slut så fort?

Och hur kan dom säga så:
"Blicka fram!",
"Vänd dej aldrig om"?
Kanske lätt för dom
Men se, tiden går
Plötsligt står man där
och undrar när
man hann bli så gammal
Kan inte låta bli
att känna nostalgi

Här lekte jag som liten
Här hade jag min barndomsdröm
Här kunde jag få dra mej undan
Så fort jag behövde en
tillflyktsort
Varför tog det slut så fort?

Och hur kan dom säga så:
"Vänd ej om!"?
Men jag önskar att
du var här i natt
hos mej, som förut
i vår hemlig-vrå
som finns kvar ändå
trots allt, tänk att den finns kvar
"Ta farväl av det som var"
- Minnena är allt jag har

Här lekte jag som liten
Här hade vi vår hemlighet
Här gömde vi en skatt tillsammans
Och ingen i hela världen vet

Här lekte vi tillsammans
Här tog vår korta barndom slut
Nu kan vi inte dra oss undan
Jag önskar att allt blev som förut




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tore Eriksson
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-11-05 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tore Eriksson