Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltvatten

Ner för kinden rullar frustrationen
Salt och våt svider den mot kinden
Ja, svartsjukan svider
och hela jag dryper av saltvatten




Fri vers av Matilda.k
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-11-07 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda.k