Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Barnsligt Initiativ, ett parti i tiden)


B. I.

Ibland var vargen arg
det finns för många koder
i form av streck o låder

det finns för litet dricka
i vår lilla pöl
till göl

ibland var solen svettig
jag är nog ung och dum
som längtar mig så ljum

efter litet glädje nu
jag önskar jag var kär
uti en sådan där

och tänkte uppå månens rund
den som var för vargen sund
att blicka uppå, mot och yla
mitt i bitter vinterkyla

men kylan är ej evig här
och vargen skall bli präktig när
hans hona klorna vässar så
blir fet, blir rund, får svårt att gå

sedan kommer kullen
ut ur feta bullen
det var ej fett
du har så rätt
det var blott fler av den ullen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-11-07 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP