Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genklang



allt som blev sagt och
allt som aldrig sades
nog
många gånger

hörde vi varandras röster tala
nära tätt intill



jag vill



igen och igen och igen…

men inte nu


för jag lyssnar än




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 1386 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2006-11-07 20:43



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ljudlig poesi tobias,

en gammal sådan också

igen och igen och igen
sorligt o vackert
2009-08-10

    ej medlem längre
fint att något så gott kommer på förstasidan.
2009-08-10

  Deliria
Det här är vackert.
2009-06-21

  Laijza
My lord, är du mänsklig?
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund