Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs skeptiskt,
jag skrev den så



under inflytande






förlusten

inte i förloran

utan i lyckohjulets träff



utan sikte



dra ett kallsvep

pudersnös kindvind

blund skyld i andtäppa



som förlåt för gäck



det duggar nog



bara underkylt

bara lite hållet åt



hårt och bestämt




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 166 gånger
Publicerad 2006-11-08 22:56



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Ja, här gör dina ord en vacker vandring. Jag tycker mycket om den samklang de får mig att uppleva vid min läsning. Det är musik! Och det är skön musik, tycker jag.
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga