Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
göra verklighet av, eller se filmen om


ett av två val

gå på toaletten

lägga en kabel däri

eller se filmen




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-11-09 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP