Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disappointment

Disappointment.



Tired. Tears. Close my eyes.


Nothing.


What happened to my plans?


Empty.


World on the move. Without me.


Tired. Tears. Close my eyes.






Nothing.




Övriga genrer av Ankan
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-11-10 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ankan
Ankan