Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge?

hur länge kan ord vänta
laddas
önska
att få bilda ljuva ljud
som sargar
tar ifrån

hur länge kan jag hoppas
vänta

vad vill man säga till någon
som delar min själ
som delar min dag
som är allt jag inte är
bra som dåligt
men som är för långt borta
för länge
för sent

hur länge kan ord vänta
önska
hata
brinna
innan de tar närmaste vägen
och sargar
den hud jag kysste igår




Fri vers av Ankan
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-05-18 23:26



Bookmark and Share


    LadyFool
vacker :)
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ankan
Ankan