Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rembrandt Van Rijn



visst är du vacker
ja du är skön såsom
endast skönheten
mäktar bära

din andes friskhet
din kropps lätta tyngd
mot jorden

allt du lämnar spår
i din saknad
törstar jag hungrande


ljus


*


för dina skuggor å ditt djup
för rodnaden å skimret
Afrodites läppar bjuder
styrkan
precis där
då konturer etsar in
ditt levande ansikte


en röst
som längtar


hälsande
i kärlekstoner




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 626 gånger
Publicerad 2006-11-10 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund