Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
04.10.18   
14.50   



förlåt



Jag blev så glad
när du sa ”hej”
ändå var jag tyst…

bara ett ögonblick
alldeles nyss

jag gjorde oss orätt
förlåt




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 657 gånger
Publicerad 2006-11-10 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund