Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla DS ur Diktsamlingen Dikter sprungna ur sorg och glädje första utgåvan kom 1994


DS 147 Splittrad




Jag önskar ofta
jag var du, en annan människa

en annan människa, än du
är jag redan




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 690 gånger
Publicerad 2006-11-10 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP