Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig, Therese \"Phess\" Carlsson


Inte en dag har passerat utan saknad

Det har nu gått två år
sedan du försvann från mig

Inte en dag har passerat
utan att jag
saknat allt som var du

Jag vill fortfarande skrika
av förtvivlan

Och nätterna ylls ännu
av tårfyllda kuddar
och minnen från förr

Jag skulle kunna
slå sönder hela världen
eller
offra mig själv

Bara du kom tillbaka
igen...




Fri vers av Drowzee
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-11-10 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drowzee
Drowzee