Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kvällen

Jag har dig i min famn
och viskar ditt namn
önskar tiden som vi har
för alltid finnas kvar

Ett leende du lyckas fånga
fast andetagen är långa
jag trycker din hand i min
och smeker kinden din

john blund nu resan tar över
för sömnen som du behöver
att klara upptåg och bus
i morgondagens ljus




Övriga genrer av Pekka.h
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-11-11 01:09



Bookmark and Share


    NoMi F
Fin kärleksdikt
Känns som till ett barn
men vad vet jag
Det är du som poetat
vackert
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Pekka.h
Pekka.h