Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gyro

spridd


splittermatt

remi



ritt på centrifugalkraften

en velodrom

utan hejd



vill nån vara snäll och bromsa!



sån här olust spills inte

även om allt annat

känns minst



sagt

tappat



svindyr kasskänsla

behåller man gratis




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 121 gånger
Publicerad 2006-11-12 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga