Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
apati


Konsten Att Vara Trevlig

ursäkta mig min bäste herre
skulle jag kunna få:
hälla en kopp te i dina byxor?
krossa dig med käppen och gå?

får jag smiska tant med piskan?
varför inte då?
nog måste du väl fatta,
att jag måste göra så?

hallå där lille gosse,
dig skulle jag vilja slå,
gärna med en spade,
en tegelsten eller två.


hejsan söta flicka
vart ska du gå?
får man följa med
på en kopp te eller så?




Fri vers av Darkbrood
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-11-12 21:09



Bookmark and Share


  Malin Hy
Rolig. :D En sak jag inte förstår; alla meningar förutom en börjar med liten bokstav, varför?
"nog måste du väll fatta" - bara ett 'l' i ordet väl.
2006-11-12

    eva m h
Med lite träning ser jag att du faktiskt blev riktigt trevlig på slutet! :-)
2006-11-12

  Kickan
Skoj!
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Darkbrood
Darkbrood