Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillebror du lever i min repris

vet du
du har lika blå ögon som jag
och samma min när du är busig
lillebror
du tar samma steg som jag tog för
15 år sedan

och när du skriker
\"pappa, inte gå!!\"
med genomskärande röst
så är vi som kopior
vi har andats samma luft
och samma ångest har rivit oss i nacken

människor som sviker och tårar bakom varje bokstav
bakom varje dörr
okända monster under sängen

lillebror

du lever i min repris
och jag ska försöka enmiljontretusenhundraen gånger minst
att ändra manuset




Fri vers av Emily.
Läst 664 gånger
Publicerad 2006-11-13 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig...klarsynt text!
Gillar speciellt
\"du lever i min repris\" Tror ingen annan har sagt så förr....:-))
Fin!
2007-04-07

  ÅsaLena
Moget, fängslande och fyllt av hjärta :)
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Emily.
Emily.