Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker inte om när folk blandar in fel ord när de skall till att svära, som när Kurt eller Katarina plötsligt hörs skrika till varandra, ungefär \'-Din j---a apa, jag skall nog ge dig\' Ge apan en banan istället!


DS 171 Rundgång




...rökande din pipa
i en pöl av svett
pärlande svett
i naveln på en apa

en rökande apa
rökande din pipa
i en pöl av svett
i naveln på din mage...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 618 gånger
Publicerad 2006-11-14 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP