Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 179




Som jag av din gråt

ditt lidande

blivit rörd



talar jag till dig

i viskningar

med strupen samman, snörd




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-11-14 04:00



Bookmark and Share


  Nina V A
Kan bara hålla med föregående....hänförande rader!
2006-11-14

  Carola Jeryd
Mitt i prick! Så hänförande och mästerlig.
Hör verkligen hur du viskar...
Dessa rader rör mig på djupet.
Kramiz
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP