Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett limerickförsök :)


Musen som röt

En utsvulten mus ifrån Trosa
röt en önskan på taskig prosa
Kom proppa mig full
tills jag trilla omkull
Jag är trött på att bara nosa!




Fri vers av morrigan
Läst 554 gånger
Publicerad 2004-12-14 20:20



Bookmark and Share


    Agneta VIP

2005-02-11

    Agneta VIP
Konstigt att ingen kommenterat denna. Tack för skrattet...
2005-02-11
  > Nästa text
< Föregående

morrigan