Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför...

Varför ser du
När jag blundar

Varför ler du
När jag gråter

Varför säger du förlåt
Först efter det att jag är borta

Jag är inte mer än en skolflicka
Du borde veta mer

Snälla
Lämna mig i fred




Fri vers av Convolvulus
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-11-15 21:59



Bookmark and Share


    Jennifer
Jag tycker att du har fått med för att det ska bli en bra text.. toppen =)
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Convolvulus
Convolvulus