Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är det tur att man är som man är när man inte är som man ska


Låt blod löpa amok...

Varför säger livet ibland till oss vad vi skall göra
När det är vi som skall säga till livet vad vi vill göra

Skriv en bok
Läs en dikt
Spy i en soptunna
Flå en katt

Glöm inte kniven
Låt blod löpa amok

... ... ... ...

Du sa att du inte ville mer
Jag kramade dig
Jag sa: Bra för dig
Sen slängde jag väskan över axeln
Och gick

Livet låter ingen överleva
Även om man försöker




Fri vers av Convolvulus
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-11-15 22:07



Bookmark and Share


    Jennifer
Den va bra.. inlevelsefull =)
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Convolvulus
Convolvulus