Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återtrakt






vet du

jag har sett ditt ansikte

nu

ett tu

frånvända öga

med novor i

strå i brynet

hade du

en tår på kind?




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-11-16 01:42



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Det fördolda som alltid ger oss bränsle till undran! 'från-strå-tår' Jag njuter av 'å-linjen' genom dikten. Och i titeln finns ljudet också!! Fin läsning!
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga