Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får bestämma.


Sant eller falskt?

En människa är inte ägaren till sin egna själ.
Inte ägaren till sin egna kropp, samma gäller hjärtat.
För man är otroligt dum nog att ge bort allt det där till en annan människa.
När man blir kär.




Fri vers av Basira
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-11-16 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Basira