Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är ingen haiku Det är en n’dru


Taj tji





Fikonbuskens trädlika frukt (8)

Bukt med sådan frukt (5)

Skådas kan ibland i vik, tji (8)




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-11-17 12:52



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
AAAAAAAAAAAAA TJI.........(Nyser på kinesiska)
Tror du har smittat mig....
Men lite Tai chi kanske hjälper...

Ett litet tillägg:
Vers (4 = chi):
Marknad med böljande äpplevin.
À votre santé!
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP