Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTOM ALL TID

Jag står där och tittar, vid tidens slut.
Jag funderar, vad gör vi här. Bortom tiden slut.
Ty vi må söka svar, i en annan tid.
Vilken tid, Vi är bortom all tid.
Vi har ingen tid kvar, vi är dömda.

Finns inget här, vi bör vända och se.
Se på all den tid som vi har mist.
Finna oss själva, i detta djup
Ett djup av hat och ondska
Vi må ha tappat allt, från denna värld.
Det finns inget kvar.

Tiden flyter med oss, vi har vänt ett nytt blad.
I tidens eviga bok.
Men något är fel, Det finns inget.
Boken är slut, vi är bortom tiden.

Vi måste se allt som vi har missat,
För att komma vidare.
Är tidens bok slut.
Eller är det vi som ska skriva i den.
Vi vill bara läsa, men ej skriva.




Fri vers av FIG-GHD742
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-11-19 19:44



Bookmark and Share


  Whytina
Mycket bra skriven, det berör verkligen *Tummen upp
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

FIG-GHD742