Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån där dag, ni vet, som man inte borde klivit ur sängen. Det finns ju såna




Räcker inte till

Tittar mig i spegeln
ingen skillnad mot igår
jag letar efter glädje
men ser inget som består


Det är såhär i livet
kanske förtjänar det jag får


Men du, jag skulle vilja kunna gråta
För jag är inte stor idag
jag är inte stor idag


Snälla
orkar inte bråka
kan inte ge dig några svar
Det är som själva livet
gått iväg och lämnat kroppen kvar


Just idag har jag det tufft
Och jag behöver ditt förnuft


Men be mig inte lyssna
Jag har nog med tankar här idag
mer än nog av tankar här idag


Sträcker mig mot ytan
Som om luften tagit slut
finns det hjälp för vilsna tankar
De jag har behöver vädras ut


Förstår väl om du inte vill
det vore skönt att ha dig här intill


Men be mig inte prata
för jag räcker inte till
bara så
jag räcker inte till




Fri vers av Roger VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-20 09:34



Bookmark and Share


  Semir
okej du skriver verkligen riktigt bra rakt igenom!
fast du rimmar får du en röd tråd samtidigt som du behäller känslan, rimmen burkar ha en tendens att förstöra känslan i vissa dikter, men verkligen inte här, mäkta imponerad!
2006-12-13

    cameron
Dagarna som behövs för att älska de bra dagarna ännu mer!
Stark och ärlig text!
Mvh Cameron
2006-11-29

  Manal
dikten flyter på bra, de små uppepningarna ger det lite krydda.

en bra dikt.
2006-11-24

    Erika H
en stilla bedjan om varsam behandling
orden faller mjukt och följsamt
mycket vacker text
välskriven
och känslan du förmedlar är stark
så för den dagen skickar jag en kram
erika
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP