Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden som de kom





jag ser dem,

människorna,

och de ser mig

jag viskar till dem som om de sov

och orden lirkar sig in i drömmen



\'jordgubbstårta,

vispad vaniljkräm,

dörrpost,

brevinkast,

fredsduvorna,

en liten groda,

öken och hägring,

vin tappat ur ölkranen...\'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-11-20 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP