Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende

hoppets blyga näbb
stack fram mellan bergsgråa moln idag
för mig

jag vet att en fågel
fri men dold
fortfarande flyger däruppe

lugnad
andas jag ut igen
börjar om




Fri vers av Conan Jonasson
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-11-20 23:34



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Underbar *gillar*
2006-12-21

  Sanningsägaren VIP
Den inger ro
jag blir lugn av att läsa den
snyggt
jag skulle dock inte vilja se stor bokstav i början
av varje rad
och ordet dold med o.
sen kan du stryka det sista
"och:et"
den blir än renare
Tack!
Åsa
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Conan Jonasson
Conan Jonasson