Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nån text jag skrev ihop förut, som tydligen lite folk tyckte lät vettig.


Simpel Marknadsföring

Jag ser många tjejer som försöker leva upp till ett skönhetsideél... porrig blick, putande läppar, smaklösa urringar och korta kjolar. Sen vill dem att man ska gilla dem för deras personlighet, men allt för ofta så har dem en guard uppe som är alldelles för jobbig att ta sig igenom, det som erbjuds istället för en personlighet är en stereotyp. Är du verkligen festa, resa, shoppa? Eller finns det en sida av dig som är mer personlig?

\"Vad jag stirrar på? Ditt underliv!?\"

När killar ser dig i din heta klädstil(halvnaken), så skapas inte nyfikenhet för dig som person... utan det skapas en nyfikenhet om vad som döljer sig bakom tyget som täcker den andra halvan av din kropp. Testa att visa halva din personlighet istället, är det en fin personlighet så skapas en nyfikenhet för andra halvan av personligheten. Det går att vara attraktiv på ett anständigt sätt också.

Erfarenheter kan göra dig bitter, men lär dig av dina misstag och gå vidare, det är inte killars fel att du klär dig som du gör, så sluta gnäll på att vi bara är ute efter en sak. Det handlar om simpel marknadsföring, du väljer själv vilken målgrupp du vänder dig till.




Övriga genrer av Valpskott
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-22 07:42



Bookmark and Share


  To
Jag tyckar att det här var mycket kloka ord. Hoppas dessa berörande tar åt sig och läser detta.
2008-01-10

    wilja
gud vad du är bra.
jag har inte läst nåt av dig tidigare. får lov att komma tillbaka.
dina texter pekar på att du inte direkt är världens allvarligaste, men det du skriver om är för många värt att ta på allvar.
jag gillar "Är du verkligen festa, resa, shoppa?". Inte direkt den mest avslöjande beskrivningen av vem någon är, snarare väldigt ytligt.
2006-12-17

  josefina
Mycket, mycket bra sagt!
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Valpskott
Valpskott