Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ska man finnas till och vad kan man göra?


Det var en gång.

Det var en gång en flicka som skar sig i handlederna.
Det var en gång någon som ropade på hjälp.
Det var en gång en vän som var mållös.
Det var en gång en lögn som alla trodde på.
Det var en gång en dag som ingen glömmer.
Det var en gång ett avsked utan ord.
Det var en gång en moder som grät floder.
Det var en gång ett rop på hjälp, men som aldrig besvarades.
Det var en gång en vän, som kanske inte var en vän?




Övriga genrer av Lajnus Dee
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-11-22 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lajnus Dee