Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidsmaskin?

Ett tag så önskade hon sig tillbaka i tiden

259 dagar för att vara exakt



Hon fick en inblick i det förflutna,
för några minuter var allting som förut,




Det var hemskt,

eller var det underbart ?


37 veckor på ett ungefär,





Hon var skräckslagen ,









eller bara lycklig?











Övriga genrer av nattensfruktan
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-11-22 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattensfruktan