Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rundsnack







går på byn

sätter fjädrar i hattar och

har manér och mobb och

bollen är rund och slängd

i käften




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-11-25 11:32



Bookmark and Share


  Nina V A
haha jamen visst...attityd! Varje by har sin egen bymobb som klöser genom stugorna. Du har sannerligen ett alldeles eget häftigt språkbruk!
2006-11-25

  Per Rydberg
Skönt kaxig text!
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga