Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bemärkelsedag






fick jag ha den äran
med dig lemmy

ville jag sitta länge
och fylla
glas och tömma flaskor

ringa eddie och be
han komma
med en kasse
och dra en gammal




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-11-25 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga