Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ved menas det med egentligen?

Är jag bortskämd

om

jag

får

kärlek ?


Är jag bortskämd

om

jag

får

Pengar ?


Är jag bortskämd

om

jag

slipper

städa ?


Vad menas egentligen med ordet bortskämd ?

Att jag är en dum unge som får de jag vill ha ?
Att jag är en okunnig unge som inte kan så mycket ?
Att jag är mindre värd än alla andra ?

Eller att jag bara är en fin unge som har det bra ?





Fri vers av katriin
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-11-27 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katriin
katriin