Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lättare liten stund.

bröstet lufts tungt,
djupa andetag tas.
fösök ta det lungt,
en stark doft av gas.

tar ett bloss av en cigg,
smular tobak och hash.
har precis fått mig ett ligg,
och jag vill flygga iväg till mars.

tar rislan och rullar den ihop,
jag fuktar med min tunga.
detta har jag många gånger gjort,
fast mina år är unga.

tänder den och tar ett bloss,
joppen är min enda vän.
känner hur smärtan sliter sig loss,
känner hur andetagen lättnar igen.




Övriga genrer av Josefina Hjelte
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-11-27 22:01



Bookmark and Share


  Freeman
Jag känner nästan hur jag dras in i dina ord...starkt!
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Josefina Hjelte
Josefina Hjelte