Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ruskig historia, och alldeles sann, här har jag dock valt att använda deras rätta namn för att de det handlar om nog vill vara anonyma, så att om någon känner igen dem är det en ren tillfällighet...


En nästan sann historia om att dra ned sina byxor och våga visa rumpan för alla och envar som har lu





Två män, vilka en gång i sin ungdom
gjorde rackartyg, var och en på sitt håll,
berättar saker för varandra.
Det här är en sådan gång.
-Du Roger?
-Ja, Holger. Vad vill du?
-Du har väl aldrig moonat någon gång?
Dragit ned brallorna och visat häcken.
Vare sig på en match,
i skolan eller genom ett bilfönster?
-Det är riktigt att jag aldrig har mooonat.
Jag brukar nöja mig med
att glömma bort att dra upp gylfen
när jag klär på mig på morgnarna...

Fast en gång när jag trodde
att jag var ensam hemma
på fosterhemmet,
det var innan jag rymde och var
som bortblåst i cirka 48 timmar och blev
upptäckt när jag låg och läste en bok
på mitt rum...
av en av grabbarna som,
som av en ren händelse valde
att plötsligt öppna dörren
för att gå in och utföra litet
spaningsverksamhet...

jag rymde bara inom området och
höll mig dold litet här och där,
gick upp på nätterna och stal mat
ur kylskåpet...

jag blev upptäckt två timmar innan
de hann gå ut i radio
med en efterlysning...
med mitt fagra signalement...

Före denna rymning
klädde jag en gång av mig naken,
gick ut på brandstegen
för att sätta mig för att
sola hela kroppen på en enda gång.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 569 gånger
Publicerad 2006-11-27 22:40



Bookmark and Share


    ellabella
hahahahaha, är det säkert att det var två män som samtalade? rolig historia, men riktigt ruskig, brrr...
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP