Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något om kyssar




Jag låg och sov
drömde mina drömmar
om sommar och sol
om koskit i hagen

sedan var hon där igen
för att luta sig över mig
kyssa mina ögonlock
kyssa mina kinder
värma mig trots solens sken

sedan vaknade jag igen
bara för att märka
hur hon lutade sig över mig
kysste mina ögonlock
kysste mina kinder
värma mig i solen igen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-11-30 17:50



Bookmark and Share


    laissez_faire
Hur ska man veta när man är vaken om livet är en dröm? Mycket bra, som vanligt.
2006-11-30

    Bodil Sandberg
En mysig dikt som tar mig tillbaka några månader...tack
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP