Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skall bara gå och kräkas någonstans här i lägenheten





ja, jag är ju så ini helvete bra...
är livet en dröm säger du?

jag vet iallafall en sak,
jag hatar bara två typer av människor
de som jämt håller med mig i allt
och vill om inte kyssa mina fötter,
så iallafall putsa mina skor
och be om att få göra det

och de som aldrig skulle drömma om
att få kyssa mina skor,
än mindre putsa mina naglar
aldrig ens drömma om
att behöva knäa
buga för att få göra det...

men tack iallafall för kritiken,
nu skall jag gå och skära halsen av
en butelj med färgat och smaksatt vatten
som fått en tillsats av kolsyra och socker...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-11-30 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP