Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en dålig vana.


Elden är hennes hemlighet

luften är klar
du ser henne gå på stranden
sanden är våt
stegen är tunga hon är van
vågorna blir vildare
himlen färgas gråblå
hon försöker undvika
vattnet det brinnande havet
men klarar inte av att gå
undan från den stormande elden
hon vet om såren
de glödande ärren som stannar
hon går därifrån
men ärren försvinner inte
i det fallande regnet ser
du inte hennes fallande tårar

du ser henne gå vid
ett skumglittrande hav
ensam i ett blött regnoväder
på väg någonstans
elden är hennes hemlighet
stormen ser du inte
för hon är längre ifrån dig
än du vet om




Fri vers av Elin E
Läst 219 gånger
Publicerad 2004-01-10 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E