Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln säger det mesta.


Viljan kunde de aldrig krossa

du kan kalla mig för nedsättande ord
men inte få mig att fullt tro på dem
ni kan med blickarna säga
att jag inte är någonting värd
men aldrig få mig att totalt ge upp

det de gjorde efterlämnade sina svarta problem
som fortfarande påverkar vardagen än
men viljan kunde de inte förstöra
jag tänker inte bevisa att de hade rätt

även om jag inte vet hur länge jag kan
hantera mörkret utan att tankarna blir verkliga




Fri vers av Elin E
Läst 206 gånger
Publicerad 2004-01-10 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E