Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att flyga är dårskap

Lyssna
Tysta andetag
Någonting som inte syns
Någonting som inte finns
Ändå lämnar det spår efter sig

Kalla det va ni vill
Kalla det fångenskap
Kalla det dårskap
Kalla det frihet
Kalla det...
Ja, vad fan ni vill

Ni vet ändå
Att jag har
R.Ä.T.T

Jag vill flyga
Upp till himmlen
Där vinden inte syns
Där vännerna jag har inte finns
Där jag kan lämna tystnaden bakom mig

Jag är inte galen
Jag är fångad
I ett fängelse
Som kallas markyta

Jag vill bara flyga
Och känna vinden
Bära mig uppåt
Mot friheten




Fri vers av Convolvulus
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-12-03 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convolvulus
Convolvulus