Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte

Man kan inte leva utan lungor.
Man kan inte äta utan mun.

Man kan inte gråta utan tårar.
Man kan inte se utan ögon.
Man kan inte gå utan ben.

Man kan inte prata utan röst.
Man kan inte höra utan öron.
Man kan inte åka pulka utan snö.

Man kan inte skriva utan händer.
Man kan inte tänka utan hjärna.
Man kan inte duscha utan vatten.




Fri vers av vajsa
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-12-04 14:05



Bookmark and Share


    Cammo
Sant. det e mycket man inte kan göra. Gilalde "åka pulka utan snö" mest. Rolgit och bra skrivet
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

vajsa