Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara att gå

Dagarna bara går. Man märker knappt att de har existerat
Det går så fort
Händer så mycket
Men ändå så lite
Ibland känns det som om livet bara är som ett långt...
Vad ska man säga? Maratonlopp fast utan någon egentlig mening
Vad är meningen med livet?
Är själva meningen att bara bli äldre och äldre tills man dör?

När jag tänker så där måste jag ta tag i mig själv.
Jag måste påminna mig själv om att leva i nuet
Njuta av stunden

Jag är farlig när jag tänker för mycket




Övriga genrer av Ellenmedlockar
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-12-04 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellenmedlockar