Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006.08.29


Regnbågens ände


Vi letar efter skatten
vid regnbågens ände
naivt, utan att förstå
att det är regnbågen själv
som är den största skatten




Övriga genrer av SerenitySearch
Läst 675 gånger
Publicerad 2006-12-05 02:26



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, ofta är det så, vi missar den verkliga skatten i vår eviga hetsjakt framåt.
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

SerenitySearch