Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag.


värme.

jag frös innan, så då lånade jag din tröja.

sedan ringde du, så nu är jag varm igen.




Övriga genrer av SvartKatt
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-12-05 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartKatt
SvartKatt

Mina favoriter
Jonathan
Besticksömn