Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
privat.


om winnerbäck hade fått sätta titeln på den här, så hade den hetat varning för ras.

jag klättrar långsamt
ett steg uppåt
varligt, ytterst försiktigt

sedan kastas jag handlöst
tiotusen steg
tillbaka

jag tror jag kliver där isen bär
men det var bara skare
och jag går rakt igenom

jag rasar
jag faller
jag slås sönder

varje morgon tar jag på fasaden
stänger in känslorna
distanserar mig

sen tar det bara ett par ord
och så ligger
nervtrådarna där på fönsterblecket igen

du kan se rakt igenom
se köttets lustar, själens sorg
mitt sköra inre, mitt hjärtas blod






Övriga genrer av SvartKatt
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-26 22:03



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt underbar titel...
och texten absolut 5+
mycket stark, sårbar....
applåd
kb
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

SvartKatt
SvartKatt

Mina favoriter
Jonathan
Besticksömn