Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte tigerbalsam






otämjda vilja
vart gick du


du sa varken
hej eller kom
när du for


du saknades


inte förrän domptören låst




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-12-06 19:21



Bookmark and Share


    ettolrahC
Hur bra somhelst. Mycket vändningar på en gång som får tanken att tänka till på de rätta ställena. T.ex:

"du sa varken
hej eller kom
när du for"

Bara så bra...
Jag gillar!
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga