Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knappast






vintern är inte ens genomskinlig
den är en lam och solkig gardin


jag vill stryka den

glansisönskar


blank lackyta på blåa vykort
riva ut ur almanackan



vintern är inte ens ogenomtränglig
den är en ovädrad svampig matta


jag vill förfrysa den

narvindsblåser


rim kring en timrad stugknut
men den är utan reson




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-12-06 06:33



Bookmark and Share


  Nina V A
uppfriskande med en ny vinkel på vintern med häftiga beskrivningar därtill, klockren titel också

glansisönskar :) nog gör man det alltid
2006-12-06

  AndersN
Två härliga delar och två helt nya ord i min vokabulär. De kommer inte med SAOL men kanske i en antologi :)
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga