Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-minnet av en flickas blick -din undran tio år senare


reminiscens românia

hon sprang

inte äldre än
i skolåldern

efter dig


sargade blickar
slet isär er där

ingen chans de korta
stegen hunnit fatt dig


och hulkgråten
i hennes
dammiga svalg


hennes kvävda bön
ur en ändlös längtan

bort


ovillkorligt frånkörd
läts hon någonsin

därifrån


ditt tappade ansikte
behöll ändå hennes

en hågkomsts blyok

i spegeln
efter dig




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 94 gånger
Publicerad 2006-12-06 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga